Egg Sitter: Podrška u lumbalnom dijelu pomaže li poboljšati držanje?

Proizvođač ovog proizvoda uzima u obzir dnevne potrebe i ukazuje da je na osnovu tih potreba stvoreno Egg Sitter , proizvođačeva ideja je da potrošač nema kontakt ili izravan pristup tvrdoj podlozi, čime Dizajn obećava uglavnom da pomogne ispravnom držanju.

Ako ste osoba koja dugo sjedi ili znate nekoga tko to radi, ove informacije mogu vam biti od pomoći, analizirati sve podatke koje ovdje nudimo, ovo je cjelovit pregled, koji pojašnjava sumnje ili nedoumice u vezi s tim Jaja gorko.

Što je jaje Sitter?

Egg Sitter definirano je kao proizvod koji pomaže pružiti udobnost i podršku lumbalnom području. Proizvođač ga opisuje kao jastuk od fleksibilnog materijala, a njegov cilj, kao što je spomenuto, je pružanje pomoći i podrške leđima i glutealnom području, njegov dizajn je vrlo sličan stanicama saća, koje se prilagođavaju i oblikuju tijelu bez gubitka izvornog oblika, njegove komponente proglašavaju se svježim i ne dovode do oštećenja u dodiru s kožom.

Proizvođač izjavljuje da je, prilagođavajući se bilo kojem obliku karoserije, prilagođen i stolicama na stolu, bilo kojim sjedalima u vozilu, te bilo kojem prostoru kojem je potrebna podrška i gdje se može osloniti na odmor.

Kako djeluje ta podrška?

Egg Sitter je jastučić koji je osmišljen nakon opsežnih istraživanja i studija. Kreator kaže da se uglavnom uspostavlja krvotok u području zdjelice, što pomaže u sprječavanju stvaranja edema, hemoroida, a kod muškaraca, prostatitisa.

Prednosti dobivene pravilnom uporabom

  • Ispravno držanje.
  • Preokreće neke bolesti poput osteohondroze ili hernije diska.
  • Smanjenje simptoma hemoroida.
  • Obnavlja organe zdjelice.
  • Eliminira pritisak kokcisa.
  • Kvaliteta odobrena i provjerena.
  • Pruža lumbalnu podršku.
  • Snažan i izdržljiv materijal

Kakav je sastav?

Ovaj proizvod izrađen je od visokokvalitetnih materijala, izdržljiv i mekan na dodir. Smatralo se da se njegov dizajn lako prilagođava zadržavajući oblik. Napravljen od mekog silikona i vodootpornog spoja. Unutar ambalaže Egg Sitter pronaći više detalja i specifikacija o ovom proizvodu.

Nuspojave i kontraindikacije

Nuspojave nisu prisutne u ovom proizvodu, nema neugodnosti u njegovoj upotrebi, niti negativne fizičke promjene, to navode neki kupci koji su ovaj proizvod već koristili. Navode da je kao rezultat upravljanja Egg Sitter , njihovo držanje poboljšalo i da nisu pokazali nikakve simptome ili štetne tegobe.

Kako koristiti

Ono što kreator ovog proizvoda izražava, jest da je Egg Sitter nadopuna kada je riječ o odmaranju na stražnjici, a indikacija ne zahtijeva posebne upute, samo osnove i zdrav razum, Egg Sitter treba staviti na svoju stolicu , klupa, autosjedalica itd. Dizajn ovog jastuka prilagodit će se vašem tijelu.

Najnovije recenzije

Smatrao sam to korisnim alatom za liječenje hemoroida, a to je, uz niz postupaka kao što su jedenje više vlakana, pijenje više vode i nastavak lijekova koje mi je propisao liječnik, dobar tim. Sa svoje strane, nastavit ću, kao i metode koje sam uzimao za poboljšanje zdravlja, kao što je slučaj s primjenom Jaje Sitter.

Emmanuel Lara 52 godine.

Izdržati više od 12 sati dnevno vožnje, nije najlakše, počeo sam imati problema s leđima, kad sam otišao kod liječnika, on mi je pokazao niz fizičkih vježbi, a on mi je dao neke tablete protiv bolova, na preporuku prijatelja, zatražio sam Egg Sitter kao dodatna pomoć mojoj nelagodi, dok nastavljam raditi bilo koju medicinsku indikaciju, kombinirala sam vježbanje, lijekove i ovaj proizvod, tako da su to metode koje su stvorile fizičku dobrobit.

Javier Ramirez 41 godina.

U oporavku sam nakon operacije kako bih skratila nogu. Dugi niz godina patila sam od jake boli u leđima, skolioze i mnogih drugih tjelesnih tegoba, tijekom ovog transa imala sam poteškoće za koje liječnik kaže da su normalne, no željela sam učiniti nešto više, pa sam sebi zadala zadatak da tražim više Podrška, između koje se puno odmaram i mojih lijekova, plus terapije, Egg Sitter mi je pomoglo u ovom procesu, a u onome što okonča moj oporavak bit će mi saveznik.

Beatriz Padilla stara 29 godina.

Gdje ga mogu kupiti?

Ovaj proizvod ekskluzivno distribuira njegov proizvođač, stoga internetske prodajne stranice poput aliexpressa, amazona ili ebaya nisu odobrile prodaju ovog proizvoda, ističući da fizičke trgovine poput mercadona ili ljekarni nemaju odobrenje od dio proizvođača Egg Sitter , da bi ovaj proizvod imao u svom popisu.

Proizvođač kaže da to učinite na ovaj način, kako bi se spriječilo da potrošači imaju pristup imitacijskim proizvodima i po visokim cijenama. Stoga je službeno web mjesto Egg Sitter jedino dostupno mjesto za pronalazak 100% originalnog proizvoda.

Koja je cijena Egg Sitter-a?

158 € je početna cijena ovog proizvoda, proizvođač objašnjava da je postupak kupnje vrlo jednostavan, samo morate ući na službenu Egg Sitter i ispuniti obrazac na kraju, agent će vam vratiti poziv da izvrši Pojedinosti vaše narudžbe, treba napomenuti, postoji ponuda s 50% manjom od izvorne cijene, a njena najnovija cijena iznosi 79 eura.

Naš zaključak

Zaključno, Egg Sitter može pomoći, no što je najznačajnija promjena na tvrdoj podlozi, potrošači ovog proizvoda ovaj članak definiraju kao saveznički dodatak u svom radnom vremenu, gdje moraju ostati dugo, bez da se kreću, osobno oni daje preporuku da usvojite navike koje favoriziraju i nadopunjuju ovaj proizvod, a tjelesno blagostanje je puno veće, ramena držite unatrag, glavu uspravno, spriječite da trbuh strši i pokušajte da ruke budu poduprte na stolu ili na naslonu za ruku u stupnju od 90, to su neke od stvari koje bi mogle pomoći da vaše držanje bude ispravno, a tijelo ne stvara bilo kakvu napetost.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply