Bigboy gel za muškarce- Sastojci- Prednosti- Mišljenja

Povećanje penisa bilo je predmet mnogih rasprava, a mišljenja stručnjaka su različita, postoje mitovi i postoje stvarnosti, istinska i neosporna stvar je da svi muškarci bez iznimke žele ili žude za članom s nekoliko centimetara više nego što su oni danas posjeduju.

Danas je red na Bigboya, a najočitije pitanje o ovom proizvodu je Pomaže li stvarno povećanju penisa? Je li to ovisnost? Ima li nuspojave? U nekoliko minuta čitanja to možemo saznati.

Što je Bigboy?

Izjave koje proizvođač daje su da je proizvod prirodnog podrijetla u cijelom svom sastavu. Bigboy je predstavljen u obliku gela, što olakšava njegovu primjenu, a budući da se nanosi izravno na penis, učinci su brzi i dugotrajan. Ovaj proizvod pomaže u zadovoljavajućem seksualnom činu zbog osjećaja koje proizvode u penisu, djeluje izravno u cirkulaciji pomažući produljiti vrijeme spolnog odnosa.

Kako djeluje Bigboy gel?

Proizvođač objašnjava da se Bigboy gel brzo apsorbira i prodire u kavernozno tijelo penisa, pomažući poticanju cirkulacije, u potpunosti pogodujući tkivima penisa, stoga gel nudi učinak koji povećava temperaturu na muški član, stimulirajući oba rast duljine i opsega istih.

Sastojci što čini ovaj gel

Sastojci Bigboya prirodnog su podrijetla, to je izjavio proizvođač istog proizvoda na svojoj službenoj stranici. Ovdje su navedeni elementi kao i neke od njegovih prirodnih blagodati.

Rhodiola rosea: Ovoj se biljci pripisuju svojstva koja pomažu u borbi protiv umora, povećavajući fizičku i mentalnu energiju. Ovo je biljka poznata kao adaptogen, pomažući tijelu da se prilagodi različitim razinama emocionalnog stresa.

Plodovi paulinia cupana: Poznat je po tome što je moćan afrodizijak, koji također ima izravno djelovanje na pokretljivost sperme, energetski je stimulans, a u svojoj strukturi su kofein, teofilin i tanini.

Nana: Ovaj sastojak pomaže u povećanju libida.

Kadulja: Pomaže u jačanju imunološkog sustava, nudi snagu i maksimizira energiju.

Dobit

Objašnjava proizvođaču Bigboya da gel proizvod nudi potporu seksualnim performansama, kao i veću svrhu stvaranja povećanja penisa kako u produljenju tako i u njegovoj debljini. Ostale pogodnosti navedene su u nastavku.

 • Poboljšava cirkulaciju krvi penisa.
 • Povećava proizvodnju testosterona.
 • Snažnije erekcije i čvršći član.
 • Intenzivniji orgazmi.
 • Prirodni sastav.
 • Nema nuspojava.
 • Ne izaziva ovisnost.

Kako koristiti

Na web mjestu proizvođača objašnjen je postupak koji je zaista jednostavan za razumjeti i praktičan za provođenje. Ovaj gel treba nanositi izravno na kožu muškog člana nježnim kružnim masažama. Preporuka proizvođača Bigboya je da postupak možete izvesti između 20 i 30 minuta prije početka seksualnog čina kako biste poboljšali učinke.

Nuspojave

Korisnici nisu pokazali dokaze o nuspojavama uz upotrebu Bigboya, preporučujemo analizu i pregled svakog od sastojaka koji čine formulu i uvjerite se da nijedan od njih u tom procesu nije izazvao alergijske ili nuspojave.

Recenzije korisnika

Ovdje predstavljena mišljenja samo su neke reference preuzete s internetskih foruma, a objavljuju ih ljudi koji su već koristili Bigboy.

Oduvijek sam smatrao da mi je penis dobre veličine, ali znao sam da postoji koža koja se i dalje može produžiti i to je bio razlog zašto sam zatražio Bigboy, koji je proizvod koji se ne može pojesti, isključio sam mogućnost bilo kakve štete pomogao mi je održati erekciju dulje, uvijek sam vježbao, ali konzumacija alkohola morala se smanjiti da bi se postigla ravnoteža između proizvoda i reakcije mog tijela.

Francisco Ramírez 32 godine.

Moji su se seksualni činovi pogoršavali, osjećala sam da moj suprug nije izdržao zbog drugog partnera, bio je iskren prema meni i zajedno smo odlučili zatražiti Bigboya na njegovoj službenoj web stranici, njegovo uzbuđenje proizvodi vrlo intenzivne orgazme i erekcije imaju bili izuzetno čvrsti.

Luisa Avilés stara 39 godina.

Promjena se nije odnosila samo na erekciju i najtežeg člana, već se i vrijeme koje održavam seksualni čin jako povećalo, povećao sam rutinu vježbanja i brinem više o općim aspektima zdravlja, mogu recite da preporučujem Bigboy gel koji ne samo da pomaže kod veličine penisa već i produljuje vrijeme erekcije.

Pedro Macías star 43 godine.

Cijena i gdje ga kupiti u Španjolskoj

Cijena koju je objavio Bigboy iznosi 78 eura, međutim proizvođač je potvrdio mogućnost stjecanja s popustom do 50%, a za traženje gela potrebno je samo ispuniti obrazac koji se nalazi na web mjestu proizvođača, tada će agent Učinite to. Kontaktirat ćete, tamo možete razjasniti sve sumnje u vezi s Bigboyem, gdje također imate mogućnost plaćanja prilikom primanja vašeg proizvoda.

Izvorni Bigboy gel dostupan je samo na web mjestu, tj. Proizvođač nema komercijalni odnos s virtualnim trgovinama ili fizičkim objektima, stoga ako ga vidite objavljenog izvan službene web stranice, budite sigurni da to nije originalni proizvod napravljen uz gore spomenute sastojke.

Naš zaključak

Kao što smo već mogli primijetiti, Bigboy gel nije pokazao nuspojave kod korisnika koji su ga već koristili, proizvođač također pojašnjava da je riječ o prirodnom proizvodu čiji nuspojave izostaju, a proizvod se može smatrati dobrom alternativom kada se traži proizvod koji pomaže ili omogućuje poboljšanje seksualne aktivnosti, vrijedno je spomenuti da će za postizanje trajnih rezultata biti vrlo važno pribjeći radnjama ili navikama koje poboljšavaju i maksimiziraju uporabu ili primjenu ovog proizvoda. Neke stvari koje možete implementirati su:

 • Tehnika jelqinga. (Potiče cirkulaciju krvi penisa).
 • Kegelove vježbe (pomaže u slanju više krvi u penis).
 • Smanjite količinu alkohola koji pijete.
 • Odustanite od pušenja.
 • Vježbajte.

Ovo su neke od stvari koje možete integrirati ako ste već odlučili uključiti Bigboy gel kao dodatni alat, promjene mogu biti laskave i široko vidljive ako se usredotočite na postizanje stvarnih promjena.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply