Airphones Bežične slušalice Cijena, mišljenja?

Zračni telefoni su pomoćni zvučni uređaji. Proizvođač objašnjava da je upotreba jednostavna i jednostavna, slušalice ili slušalice postale su alat za svakodnevnu i kontinuiranu upotrebu općenito, ali moramo biti oprezni kako ih koristimo, jer pretjerani volumen može ozbiljno oštetiti uho unutarnji, što uzrokuje probleme sa sluhom koji mogu biti nepovratni.

Osim toga, upotreba slušalica može izazvati anksioznost i stres, ako više puta slušate pjesmu stvara neku vrstu ovisnosti, stoga preporučujemo da ako koristite Airphones isključivo za glazbu, imate reprodukciju 40 minuta za 20 minuta odmora, uzimajući u obzir Imajte na umu da razina decibela uvijek mora biti ispod 90, moramo voditi računa i o vanjskim zvukovima, produžiti upotrebu slušalica za više od 40 minuta u kombinaciji s bukom poput vlakova, za vrijeme koncerta, s zvukom rogova često, još uvijek može uzrokovati trajnu štetu.

Pozivam vas da upoznate ovaj proizvod i da uzmete sve informacije koje odgovaraju Airfoneu, kako biste ih analizirali i sami odredili može li biti uređaj za pomoć u vašim svakodnevnim aktivnostima, informacije poput pogodnosti, cijene i mišljenja korisnika su pronađeno ovdje, u čitanju koje traje samo nekoliko minuta.

9.2Expert Score
Tablica ocjenjivanja

Cijena
9.5
efikasnost
9
Mišljenje korisnika
9
Sastav proizvoda
9.5

Što su zračni telefoni? 

Zračni telefoni dizajnirani su kako bi pomogli korisnicima u praktičnijoj rutini, njihov dizajn omogućuje im svakodnevno korištenje bez problema, male su težine i izrađeni su od izdržljivih materijala. To je izjavio proizvođač, koji tvrdi da funkcionalnost Airfona daje prednost prije svega praktičnosti, ti Airfoni imaju kutiju za pohranu koja također postaje njihovo utovarno središte, osim toga njihova anatomija omogućava vam da lako saznate pravilan položaj pomažući izbjegavajte zbuniti desnu stranu lijeve.

Kako djeluju Airfoni?

Zračni telefoni, objašnjava proizvođač, radi se o bežičnom sustavu koji, prema riječima svog tvorca, omogućava održavanje reprodukcije zvuka s nekoliko neprekidnih sati, mogu se bez problema držati unutar uha, veza s vašim mobilnim uređajem je putem bluetooth-a i naboj struje traje nekoliko sati.

Dobivene prednosti

Uporaba Airfona objašnjava proizvođaču da je praktičan, lagan i udoban uz to što ima dobru vjernost zvuka. 

  • Unutar uha je ugodno, a zbog veličine su vrlo diskretni.
  • Njegova veličina omogućuje pohranu u malim šupljinama, poput hlača.
  • upotreba na javnim mjestima, omogućuje vam nesmetanu komunikaciju, unatoč vanjskoj buci, 
  • Trajno opterećenje.
  • 100% bežični.
  • lagan i modernog dizajna.
  • Nema nuspojava.
  • Ostaju u uhu, unatoč naglim pokretima, poput vježbanja u teretani ili šetnje parkom.
  • Uz kućište koje omogućuje pohranu ili pohranu Airfona 

790 MXN 1 581 MXN

Kakav je sastav?

Proizvođač navodi da su materijali Airfona visokokvalitetni i izdržljivi, izabrani su studijama kako bi potrošačima ponudili vrijedan proizvod, a u njegovom sastavu nema toksičnih materijala, 

Nuspojave i kontraindikacije

Korisnici zračnih telefona uvjeravaju da upotreba ovog proizvoda nije prouzročila nuspojave ili fizičku štetu, proizvođač sa svoje strane ne ukazuje na bilo koju vrstu kontraindikacija, s naše strane možemo komentirati da upotreba slušnih pomagala ove vrste, Treba ih koristiti s umjerenom volumenom jer ekstremna uporaba volumena može prouzrokovati ozbiljnu štetu.

Kako koristiti

Upotreba ovih uređaja nije komplicirana i pretpostavlja se uobičajena upotreba korisnika, na to ukazuje proizvođač, koji ukazuje da su potpuni pokazatelji pronađeni unutar Airphones ambalaže.

790 MXN 1 581 MXN

Korisničke recenzije

Imati mobitel danas je praktično nužno, ja sam vozač, dakle, imati Airphones je podrška u mom radu, ne ometam se za volanom i mogu odgovarati na sve pozive tijekom radnog dana, treba imati na umu da postoje slučajevi kad je poželjno koristiti telefon ili jednostavno preskočiti njegovu upotrebu.

Francisco Olivas star 44 godine.

Ovaj proizvod koristim za vrijeme teretane, slušanje glazbe u to je vrijeme ugodno, imati mobilni uređaj očito elementarno, ne smatram da bi se telefoni trebali koristiti tijekom dana, jer mogu oštetiti ušni kanal i To čak može uzrokovati trajnu gluhoću, neko vrijeme dnevno samo da nam pomogne u određenim aktivnostima u kojima ne možemo izravno koristiti mobitel. 

Maria Amparo Ruelas 29 godina.

Biti taksist zahtijeva biti za volanom mnogo sati, ali istodobno moram biti u stalnoj komunikaciji. Zračni telefoni bili su koristan alat za moj rad, iako to nije opcija koju bih trebao koristiti tijekom dana, ako je koristim Vozim velike udaljenosti.

Jesús Ontiveros star 34 godine.

Gdje mogu kupiti slušalice Airphones?

Proizvođač je jedino mjesto na kojem se može kupiti originalni proizvod, internetske stranice poput amazona ili ebaya nisu ovlaštene distribuirati ovaj proizvod, to se radi na ovaj način, kaže proizvođač, kako bi se spriječilo da i sami potrošači imaju pristup imitacija proizvoda ili je njegova cijena previsoka.

790 MXN 1 581 MXN

Koja je cijena Airfona?

Zračni telefoni dostupni su na stranici proizvođača s popustom od 50%, stoga umjesto da plaćate 1581 MXN plaćate samo 791 MXN, postupak traženja istih je jednostavan i vrlo brz. Agent će vas kontaktirati nakon što ispunite obrazac na njihovoj službenoj stranici, tijekom tog poziva imat ćete priliku razjasniti sve nedoumice u vezi s proizvodom i moći izvršiti kupnju.

Proizvođač navodi da ima i trogodišnje produženo jamstvo s dodatnim troškovima od 192 MXN.

Naš zaključak

Trenutno, radni dani, svakodnevne rutine, zahtijevaju dodatnu podršku, korisnici Airphonea su izjavili da im upotreba ovog proizvoda pruža tu dodatnu pomoć u svakodnevnim aktivnostima, jer pomaže održati komunikaciju kroz poziva ili jednostavno jednostavno slušanje glazbe dok obavljate neku aktivnost koja zahtijeva obje ruke u akciji.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply